fbpx

Prima camera video am cumparat-o acum 22 de ani (era un aparat Sony cu casete) si primul montaj de imagine l-am facut direct in camera: filmam in ordinea in care speram sa iasa, la final, un eseu video despre singuratatea siluetelor omenesti din semafoarele de la trecerile de pietoni din Bucuresti.

Asa cum imi sugerase prima incercare filmica, aveam sa descopar ca imaginile filmate sunt desavarsite doar atunci cand sunt gandite in relatie cu celelalte. Fara montaj, filmarea este doar fotografie.

Am inceput prin a lucra in domeniul vizual la studiourile MediaPro in 2007, insa experienta mi-am desavarsit-o lucrand si invatand cinematografie digitala timp de un an in Los Angeles.

Am filmat, montat si colorizat diverse productii, de la film documentar (de exemplu „Biserici de lemn din Romania”, difuzat in cinematografe si pe posturile Digi World din Romania si Ungaria) la reclame, videoclipuri sau filme de fictiune.

Prin firma East Movies, membra a Uniunii Producătorilor de Film şi Audiovizual din România, ofer servicii de productie si postproductie de calitate cinematografica.

Sunt autorul cartii „Metoda Hollywood. Productia de film indepent”, publicata in 2019 cu ajutorul Centrului National al Cinematografiei si pe care o puteti gasi in librariile Carturesti.