fbpx

Despre noi

Scoala de fotografie - New Age Photography - este singura scoala de fotografie din Romania, care ofera cursuri aprofundate de 12 luni!.

Scoala de fotografie se adreseaza atat incepatorilor cat si amatorilor avansati..

Cursurile de fotografie sunt acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei, autorizatia seria B, nr.0004751

Scoala trateaza atat elementele de tehnica si arta fotografica incepand cu notiunile introductive in fotografie si ajungand la abordarea aprofundata a anumitor stiluri fotografice, cat si procesarea profesionala in Adobe Photoshop si Adobe Lightroom.Notiunile de tehnica si arta fotografica nu sunt doar prezentate in cadrul cursurilor de fotografie, ci sunt explicate si argumentate, astfel incat sa le permita celor care si le insusesc sa le utilizeze in mod creativ. Fiecare capitol teoretic, va fi insotit de exersarea practica a notiunilor predate, fiind completate si de sedinte in care vor fi comentate fotografiile din punct de vedere tehnic si estetic. .

Scoala dispune de un studio dotat la standarde profesionale, situat in Piata Unirii

Scoala pune la dispozitia cursantilor suport de curs in format electronic, bibliografie, prezentari video, etc. La finalul cursurilor foto, in urma sustinerii examenului teoretic tip test grila si a prezentarii portofoliului, se va elibera diploma de perfectionare pe grupa de competente "Fotograf", conform cod COR 313106. Dupa examen, scoala va organiza o expozitie, cu fotografiile tuturor absolventilor. Dupa absolvire, toti cursantii vor putea participa in continuare la toate iesirile pentru practica fotografica, organizate de scoala, gratuit!.


Cursurile de fotografie sunt sustinute de dl. Adrian Nasturica – fotograf profesionist ( membru al New York Institute of Photography, id. no 179450 ) si formator autorizat CNFPA, iar cursurile de procesare si postprocesare de dl. Andi Vasilache - editare imagine.
6

cursuri


de fotografie si editare foto
9

ani


de experienta , scoala fiind infiintata in anul 2007
546

absolventi


ai cursurilor noastre de fotografie si editare foto
126

fotografi profesionisti


dintre absolventii nostri .