Calendar 2024 scoala

 • 22.10.2024 Curs aprofundat de fotografie

  Următorul curs de fotografie va începe  pe data de 22.10.2024. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie la cursul de fotografie, va trebui sa achitati avansul de 500 lei la sediul scolii sau direct in contul scolii, moment in care locul va fi rezervat. Dupa achitarea avansului de 500 lei, puteti veni la sediul scolii, pentru a completa formularele de inscriere, in intervalul orar 18:30-21:00. Pentru a obtine datele necesare efectuarii platii avansului in contul scolii, va rugam sa ne contactati prin email la adresa: office@scoala-fotografie.ro sau telefonic: 0752051286.
 • 22.10.2024 Curs fotografie incepatori

  Următorul curs de fotografie va începe  pe data de 22.10.2024. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie la cursul de fotografie, va trebui sa achitati avansul de 500 lei la sediul scolii sau direct in contul scolii, moment in care locul va fi rezervat. Dupa achitarea avansului de 500 lei, puteti veni la sediul scolii, pentru a completa formularele de inscriere, in intervalul orar 18:30-21:00. Pentru a obtine datele necesare efectuarii platii avansului in contul scolii, va rugam sa ne contactati prin email la adresa: office@scoala-fotografie.ro sau telefonic: 0752051286.
 • 26 martie 2023 Curs editare foto incepatori – 4 luni

  Data de incepere:26 martie 2023 , ora 9:00 Durata: 4 luni (saptamanal, in fiecare zi de duminica) Pret: 2000 RON Plata se poate face in maximum 4 rate. Rezervarea locului se face prin achitarea primei rate pana la data de 11 martie 2023 in limita locurilor disponibile! Pentru detalii cu privire la curs: procesare@scoala-fotografie.ro / 0752 111 289
 • 26 martie 2023 Curs editare si manipulare foto -12 luni

  Data de incepere:26 martie 2023 , ora 9:00 Durata: 12 luni (saptamanal, in fiecare zi de duminica) Pret: 3000 RON Plata se poate face in maximum 4 rate. Rezervarea locului se face prin achitarea primei rate pana la data de 11 martie 2023 in limita locurilor disponibile! Pentru detalii cu privire la curs: procesare@scoala-fotografie.ro / 0752 111 289

Intrebari frecvente

1De ce as alege cursurile scolii de fotografie New Age Photography?
Scoala de fotografie New Age Photography este una dintre cele mai vechi scoli de fotografie din Bucuresti. Lectorii care predau in cadrul scolii au peste 12 ani de experienta in predarea cursurilor de fotografie si editare a imaginilor. Ofera un cursuri aprofundate de fotografie cu durata de 12 luni! Este o scoala specializata pe cursuri de fotografie si editare a fotografiilor.
2De ce cursurile dureaza atat de mult?
Cursurile scolii New Age Photography dureaza mai mult decat in cazul altor scoli deoarece notiunile predate nu sunt doar prezentate, ci explicate si argumentate suficient de mult astfel incat cei care si le insusesc sa le poate utiliza in mod creativ. Programa este foarte ampla si cuprinde toate informatiile de care o persoana ar avea nevoie, pentru ca ulterior sa-si poata dezvolta o cariera in domeniul fotografiei. Se pune foarte mult accent pe calitatea predarii informatiei, preluand in permanenta feedback de la participanti!
3Cum pot sa stiu daca modul de predare a informatiei mi se potriveste?
Pentru a avea garantia ca modul de predare al lectorilor se ridica la asteptarile dumneavoastra, inainte de inscriere puteti participa gratuit la o sedinta din cadrul unui curs aflat deja in desfasurare !
4In cazul in care lipsesc la o sedinta, din motive obiective, cum pot recupera?
In cazul in care o persoana lipseste justificat de la o sedinta de curs, aceasta va primi ulterior inregistrarea video a cursului cu tematica respectiva, pentru a nu ramane in urma cu informatia.
5Exista suport de curs in format electronic?
Persoanele inscrise la cursurile scolii vor primi un suport de curs in format pdf.
6Am nevoie de un aparat profesional pentru a putea participa la curs?
Pentru a putea participa la curs nu aveti nevoie de un aparat de fotografiat profesional, ci doar de un aparat de fotografiat care sa permita si alte moduri de lucru in afara de modul Auto (Modul Manual, Prioritate Diafragma, Prioritate Timp de Expunere).
7Pentru a putea participa la curs trebuie sa am deja un anumit nivel de cunostinte despre fotografie?
Nu, nu este nevoie sa aveti un anumit nivel de cunostinte despre fotografie. Toate cursurile de fotografie din cadrul scolii, pornesc de la nivelul 0 de informatie! Sunt disponibile cursuri de fotografie pentru incepatori și pentru avansați.
8Dupa finalizarea unui curs, daca as vrea sa mai particip la anumite sedinte teoretice sau practice cu o alta grupa, pentru a aprofunda si mai bine anumite notiuni, este posibil?
Da, se poate si participarea este gratuita! Oricine a finalizat si achitat integral un curs de fotografie in cadrul scolii, poate participa ulterior la acelasi curs, cu o alta grupa, fara niciun cost suplimentar.
9Cine se poate inscrie la cursurile scolii?
La cursurile scolii se poate inscrie orice persoana cu varsta peste 12 ani. Daca se doreste obtinerea unei diplome acreditate, la finalizarea cursului, in urma participarii la examenul de absolvire, cerinta minima este absolvirea a 12 clase.
10Unde se desfasoara cursul?
Toate cursurile se desfasoara la studioul scolii aflat in Piata Unirii.
11In afara sedintelor de practica incluse in structura cursurilor, se mai organizeaza si alte iesiri pentru practica?
Da, in fiecare an scoala organizeaza intre 6 si 10 ture foto in tara si 2-3 ture foto in afara tarii.
12Daca am finalizat si achitat deja un curs in cadrul scolii, pot beneficia de o reducere pentru alte cursuri organizate de scoala?
Da, persoanele care au achitat integral un curs din cadrul scolii, vor beneficia de reduceri substantiale, in cazul in care doresc inscrierea la un alt curs organizat de scoala.
13Exista si alte cursuri de fotografie pe care scoala le organizeaza in afara celor prezente pe pagina web a scolii?
Da. Exista o gama mult mai larga de cursuri de fotografie pe care scoala le ofera. Acestea sunt cursuri de specializare pe un anumit domeniu al fotografiei si sunt disponibile doar pentru persoanele care au finalizat cursul de initiere de 4 luni sau cursul aprofundat de fotografie de 12 luni. Participarea la unul din aceste doua cursuri ofera o garantie a asimilarii unui minim de cunostinte necesare intelegerii cursurilor mai avansate. Din acest motiv nu se regasesc pe pagina web a scolii.
14Daca nu detin un aparat de fotografiat in momentul inscrierii la curs, pot primi consiliere din partea scolii in ceea ce priveste alegerea aparatului si a obiectivelor?
In cazul in care la momentul inscrierii la curs nu detineti un aparat de fotografiat, veti fi consiliat de catre lectori, astfel incat sa faceti o alegere cat mai buna si care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.